Skip to content Skip to footer

Kvalitné torty pre každú príležitosť

Sekcia sa pripravuje

Sekcia sa pripravuje

Sekcia sa pripravuje

  1. Obilniny obsahujúce lepok
    (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda a ich hybridy)
    ➤ Bežne sa vyskytuje v: múke, koláčoch, biskvitoch, sušienkach.

  2. Vajcia a výrobky z nich
    ➤ V krémoch, korpusoch, bielkovej pene (sneh), glazúre.

  3. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy)
    ➤ V smotane, masle, plnkách, čokoláde.

  4. Orechy (stromové orechy)
    (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy)
    ➤ V plnkách, posýpkach, pralinkách, korpusoch.

  5. Arašidy a výrobky z nich
    ➤ V arašidových krémoch, náplniach, masle.

  6. Sója a výrobky z nej
    ➤ V čokoláde (sójový lecitín), tofu, rastlinných krémoch.

  7. Sezamové semienka
    ➤ V posýpkach, niektorých dezertoch a tyčinkách.

  8. Zeler a výrobky z neho
    ➤ Zriedkavé v cukrárstve, no treba uvádzať pri použití napr. v marcipáne.

  9. Horčica
    ➤ Skôr vo výnimočných slaných dezertoch alebo snackoch.

  10. Oxid siričitý a siričitany (E220–E228)
    ➤ V sušenom ovocí, marmeládach, kandizovanom ovocí.

  11. Vlčí bôb (lupina)
    ➤ Niekedy v bezlepkovej múke.

  12. Kôrovce, mäkkýše, ryby
    ➤ V cukrárstve prakticky nepoužívané, ale uvádza sa v prípade krížovej kontaminácie.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Eufória Cake & Cookies sa čoskoro otvorí!

Pripravujeme sa na otvorenie a spustenie našej cukrárne. Pred nami je ešte veľa práce, ale už teraz si môžete prezrieť našu ponuku a sledovať novinky.

Prihlás sa a buď medzi prvými, kto sa dozvie o novinkách z našej spoločnosti, nových produktoch, akciách a zľavách.

Stránka vo vývoji | Site Under Development